Več člankov

VIDEOTEKA

VEČ VIDEOV
VREME
Ljubljana
9°C Torek
CELOTNA NAPOVED VREMENA

STANJE NA CESTAH

R2
H3
H3, Ljubljana - severna obvoznica, uvoz Ljubljana Savlje - priključek na Celovško cesto v smeri Kosez, zastoj, dolžina: 1 km in 300 m.
R2
A1
A1, Ljubljana - Maribor, priključek Šempeter - priključek Žalec, Arja vas v smeri Maribora, zastoj, zamuda: 9 min, dolžina: 3 km.
R2
H4
H4, Razdrto - Nova Gorica, priključek Selo - počivališče Šempas v smeri Vrtojbe, Italije, prometna nesreča, zaprt vozni pas.
R2
A1
A1, Maribor - Ljubljana, pred predorom Podmilj v smeri Ljubljane, okvara tovornega vozila, oviran promet.
PREGLED STANJA NA CESTAH

ANKETA

Arhiv
Spoznajte like serije Skrito v raju: kdo je kdo?
Kateri lih serije Skrito v raju vam je najbolj všeč?
Spoznajte like serije Skrito v raju: kdo je kdo?

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.