facebook-with-circle facebook google+-with-circle google+ instagram-with-circle instagram mail-with-circle twitter-with-circle twitter vine-with-circle vine youtube-with-circle youtube area-graph arrow-bold-down arrow-bold-left arrow-bold-right arrow-bold-up arrow-down arrow-left arrow-long-down arrow-long-left arrow-long-right arrow-long-up arrow-right arrow-up arrow-with-circle-down arrow-with-circle-left arrow-with-circle-right arrow-with-circle-up attachment back-in-time back bar-graph beamed-note bell blackboard block book bookmark box briefcase calendar camera ccw chat check chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up circle-with-cross circle-with-minus circle-with-plus clapperboard clipboard clock cloud cog controller-fast-backward controller-fast-forward controller-jump-to-start controller-next controller-paus controller-play controller-record controller-stop controller-volume cross cup cw cycle dots-three-horizontal dots-three-vertical edit export eye-with-line eye flag flash folder forward funnel globe hand heart-outlined heart help-with-circle help home image-inverted image images inbox info-with-circle info install level-down level-up lifebuoy link location-pin lock-open lock log-out login loop magnet magnifying-glass mail medal megaphone menu message minus modern-mic news pencil pie-chart plus price-tag print publish quote reply-all reply resize-100% resize-full-screen retweet rss select-arrows share-alternative share shopping-bag shopping-basket shopping-cart shuffle sound-mix squared-cross squared-minus squared-plus star-outlined star text-document-inverted text-document text thumbs-down thumbs-up ticket tools trash triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up trophy tv typing upload-to-cloud upload user users warning
Tekmovalci

Damijan že sanjari o zmagi in manipulira s konkurenco

I.I.
Komentarjev: 2

Glava družine Mlinarjev, Damijan Gjerkeš, je zagotovo zelo močan tekmovalec Kmetije, saj je trenutno edini, ki na glas takrizira in kuje načrte, da ga pripeljejo do zmage.

Za ogled videov se PRIJAVI
Za ogled videov se NAROČI

Prekmurski kmetovalec Damijan Gjerkeš zase pravi, da je zelo prilagodljiva oseba, s čimer se sotekmovalci ne bi strinjali. A Damijan je odločen, da bo prišel do velike zmage, pa če bo treba igrati podle igre. Zdaj je našel nov načrt, kako bo na svojo stran pridobil še eno zaveznico, in sicer Darjo, ki je nesrečna v družni Pekov. "Računam, da Darjo dobim na svojo stran, saj se jo da hitro obrniti. Sploh zaradi situacije, v kateri je. A moram biti zelo previden," je razmišljal Damijan, ki se na veliko ukvarja z mislijo, ali bi Darjo povabil v skrivno navezo nekaterih članov družine Mlinarjev. "Mislim, da bi bila super figura v naši igri, a si je ne upam še povabiti v navezo," je še dodal Damijan.  

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI 2

 
misa111 · 13.10.2017 20:47:35
Se strinajm, samo tako al tako noben ne šmergla. Že naprej vse odločeno :)
 
biser2011 · 13.10.2017 10:48:35
V letošnji kmetiji ni nobenega Senada, so pa v večini "Pišteki!............Ni pravično, da sta oče in hči v isti skupini. Če so že naredili to izjemo, da nastopi par, bi morala nasprotna skupina tudi imeti en par. Se pravi, da se že v naprej ve kdo pride do zmage. Pa kmetija je tudi v tistem koncu Slovenije.