facebook-with-circle facebook google+-with-circle google+ instagram-with-circle instagram mail-with-circle twitter-with-circle twitter vine-with-circle vine youtube-with-circle youtube area-graph arrow-bold-down arrow-bold-left arrow-bold-right arrow-bold-up arrow-down arrow-left arrow-long-down arrow-long-left arrow-long-right arrow-long-up arrow-right arrow-up arrow-with-circle-down arrow-with-circle-left arrow-with-circle-right arrow-with-circle-up attachment back-in-time back bar-graph beamed-note bell blackboard block book bookmark box briefcase calendar camera ccw chat check chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up circle-with-cross circle-with-minus circle-with-plus clapperboard clipboard clock cloud cog controller-fast-backward controller-fast-forward controller-jump-to-start controller-next controller-paus controller-play controller-record controller-stop controller-volume cross cup cw cycle dots-three-horizontal dots-three-vertical edit export eye-with-line eye flag flash folder forward funnel globe hand heart-outlined heart help-with-circle help home image-inverted image images inbox info-with-circle info install level-down level-up lifebuoy link location-pin lock-open lock log-out login loop magnet magnifying-glass mail medal megaphone menu message minus modern-mic news pencil pie-chart plus price-tag print publish quote reply-all reply resize-100% resize-full-screen retweet rss select-arrows share-alternative share shopping-bag shopping-basket shopping-cart shuffle sound-mix squared-cross squared-minus squared-plus star-outlined star text-document-inverted text-document text thumbs-down thumbs-up ticket tools trash triangle-down triangle-left triangle-right triangle-up trophy tv typing upload-to-cloud upload user users warning
Tekmovalci

Boris razjezil tudi voditeljico Natalijo

A.K.
Komentarjev: 11

Ob preteklem obisku kmetije, tudi voditeljica Natalija ni več mogla skrivati jeze. Odločno je izpostavila Borisa, ki naj bi člane družine potihoma obkladal z žaljivkami. Ko ga je za nameček izzval z vprašnjem še Mitja, je 45-letnemu tekmovalcu prekipelo, zato je vstal od mize in šel jezo sproščat v pekarno.

Za ogled videov se PRIJAVI
Za ogled videov se NAROČI

Ne zamudite skritih trenutkov. Ekskluzivno na VOYO.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI 11

 
periot22 · 18.11.2017 17:52:42
!
 
white power · 18.11.2017 11:01:21
smotana baba
titema · 16.11.2017 09:05:05
Boris joj kako si bogi kaj same spletke so te isti si kot Sabina podajta si roke in prav je da boš šel kmalo ven,praviš,da so ti vsi obrnili hrbet ti nisi nič bolši od ostalih zato se nehaj JOKATI.
 
nikana · 16.11.2017 07:38:16
Borisove žaljivke niso nič proti Damijanovim, Dejinim, Tamarinim in Mileninim, ki so bile namenjene Sabini. A tu se pa Natalija ni oglasila in jih opozorila. A tudi ona ima svoje favorite. To je nedopustno. Pa še vsi prej našteti so kazali Sabini pa Katji sredinca, niso delali, za povrhu pa še zmerjali. Pristranskost voditeljice je pod nivojem.
stajerc3 · 15.11.2017 19:13:35
ka te fakija pa ni not al je
 
RUBEŽ · 15.11.2017 16:00:23
Prekinite z predvajanjem.TO NI ZA TELEVIZIJO. Sramota.
azzurro9111 · 15.11.2017 15:47:19
Boris no, sram te bijo. Nehi isponagajat gospođi Bratković, da nebo te prebila na mawaššhii gerry
 
FC Chelsea2 · 15.11.2017 15:37:20
Na Borisa se je razjezija prejšnji teden ko so pa Damljan, Deja in Tamara poniževali Sabino in Katjo pa ni nič posredovala zanimivo.
intimnanega · 15.11.2017 14:53:09
ta boris je pa g lup ko točak. že trikrat je izpostavil kako so ga damjanovi izdali pa še kar rine z njimi sodelovat. pa trikrat je že rekel, da bo šel v Sabinin klan
xTejax · 15.11.2017 14:43:38
Hja, prej se še po scenariju ni smela, zdaj pa je najbrž šlo čez meje, pa so ji naročili, kaj mora rečti in žaljivke končno izpostaviti - čeprav bi bilo bolj primerno, da bi jih že prej.